Exhibitors

Alapozza meg a 2021/22-es üzleti évét!

4 ok, amiért érdemes kiállítani:
}

Pénzt és időt takaríthat meg

Több, mint 120 szakmai vásárló és külföldről érkező hosted buyerek ismerhetik meg egy nap alatt az Ön szolgáltatásait. Továbbá más, hasonló rendezvényekhez képest a MICE Business Day-en kedvezőbben vásárolhatja meg kiállítói asztalát!

U

Új vásárlókat ismerhet meg

Minden évben szigorú kvalifikációs rendszer alapján regisztrálhatnak  a szakmai vásárlók, ezáltal is garantáljuk, hogy értékes buyereket ismerhet meg, akikkel akár már a helyszínen konkrét üzletet köthet. Emellett a MICE Business Day koncepciója, hogy évről évre új helyszínen rendezzük meg annak érdekében, hogy mindig valamit új vagy megújult helyszínt mutassunk meg a szakmának.

Networking, networking, networking

A MICE Business Day nem csak a B2B meetingek alatt nyújt lehetőséget a kapcsolatépítésre, de az egész napos kávészünet is a networkingre épül. Ez idő alatt finom kávéval, frissítőkkel, délben pedig ebéddel várjuk Önt, ahol további kiállítókkal, partnerekkel találkozhat személyesen.

Szakmai hírek első kézből

A legújabb trendek a MICE Business Day-en debütálnak először, így az üzleti „rapid randik” mellett a szakmai fórumon ismert hazai és külföldi szakemberek előadásaiból, első kézből tájékozódhatnak az ágazatot érintő legaktuálisabb kérdésekről, témákról.

By type they are:

Z

destinations (cities, regions, TDMs)

Z

hotels, hotel chains

Z

event venues, conference centers

Z

program owners