Hosted buyers

Kösse meg a legjobb üzleteit a 2021/22-es évre!

4 ok, amiért érdemes szakmai vásárlónak jelentkezni:
U

Új turisztikai szolgáltatókat ismerhet meg

Évről-évre több, mint 80 új, kiváló hazai és környező országbeli kiállító érkezik, hogy megismertessék legújabb szolgáltatásaikat Önökkel.

Ingyenesen léphet be a rendezvényre

Amennyiben minimum 4 időpontot foglal az online diary-n keresztül a kiállítókhoz, akkor ingyenes belépést biztosítunk a rendezvényre, mely további előnyökkel jár. Idén először partnereinknél is foglalhat időpontot, szintén az online diary-n keresztül – a kötelező 4 kiállítói időpontfoglaláson túl.

Networking, networking, networking

A MICE Business Day nem csak a B2B meetingek alatt nyújt lehetőséget a kapcsolatépítésre, de az egész napos kávészünet is a networkingre épül. Ez idő alatt finom kávéval, frissítőkkel, délben pedig ebéddel várjuk Önt, ahol további kiállítókkal, partnerekkel találkozhat személyesen.

Szakmai hírek első kézből

A legújabb turisztikai trendek a MICE Business Day-en debütálnak először, így az üzleti „rapid randik” mellett a szakmai fórumon ismert hazai és külföldi szakemberek előadásaiból, első kézből tájékozódhatnak az ágazatot érintő legaktuálisabb kérdésekről, témákról.

Amennyiben Ön:

Z

a céges utaztatás

Z

üzleti és egyéb rendezvények

Z

konferenciák, kongresszusok

Z

incentive utak

Z

családi napok, céges események

Z

üzleti találkozók, szakmai fórumok

Z

szakmai- és csapatépítő tréningek

szervezésében döntéshozó, vagy döntés előkészítő munkatárs, illetve utazás irodai kolléga, várjuk regisztrációját a rendezvényre.

A rendezvényen való ingyenes részvétel feltétele:

  1. a szervezők által jóváhagyott előzetes regisztráció
  2. legalább 4 tárgyalási időpont foglalása az esemény kiállítóinál (ezen felül van lehetőség szponzorainknál is időpontfoglalásra)
  3. cégenként maximum 4 fő vásárló vehet részt az eseményen (egyenként minimum 4 kötelező időpont foglalással)
p
For further information please contact us at sales@turizmus.com.