The event

MICE networking felsőfokon

Hybrid Event

u

When

MICE Business Day idén immár 6. alkalommal kerül megrendezésre 2020. november 23-án, hétfőn.

u

Why

MICE Business Day szakmai workshopon az üzleti- és kongresszusi turizmus aktuális helyzetével, izgalmas rendezvényötletekkel, innovatív rendezvénytechnikai megoldásokkal, a legújabb hazai és környező országokbeli konferencia- és rendezvényhelyszínekkel, csapatépítő vagy incentív tippekkel, érdekes tréninghelyszínekkel és profi catering ajánlatokkal, továbbá a legújabb rendezvényszervezési és üzleti turisztikai trendekkel ismerkedhetnek meg a látogatók.

u

How

A workshop vendégei hatékony, közvetlen B2B tárgyalások keretében ismerhetik meg a hazai és a környező országok konferencia- és incentív kínálatát, rendezvényhelyszíneit és szakmai előadások, kerekasztal beszélgetések keretében kaphatnak információt a MICE piac aktuális helyzetéről és a jövőbeli tervekről. Az eseménybe online is lesz lehetsőég bekapcsolódni.

u

Kiről

A kiállítók között szerepelnek külföldi és hazai üzleti szállodák, konferenciahelyszínek, különleges attrakciót és incentív programokat kínáló szolgáltatók, valamint kül- és belföldi desztinációk.

u

For who

A vállalatok rendezvényeinek és konferenciáinak, tréningjeinek és incentív utazásainak, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért felelős kollégák online regisztrálhatnak majd a konkrét tárgyalási időpontokra, az online diary-t a rendezvény előtt néhány héttel már megnyitjuk.

u

Where

A MICE Business Day szervezői kiemelten fontosnak tartják, hogy az esemény mindig új helyszínen kerüljön megrendezésre. A Groupama Aréna, a Várkert Bazár, a Pesti Vigadó és a Millenáris és az UP Újpesti Rendezvénytér után a Budapest Marriott Hotel ad otthont az egynapos workshopnak és kísérőeseményeinek.

Integrated and Effective

Z

One-day event: you leave your desk for only one day.

Z

Strict visitor registration: we accept registrations only from professional, potential buyers.

Z

International mix: you can find both, domestic and foreign companies/ professionals among exhibitors and visitors.

Z

Pre-booked appointments: registered visitors can schedule appointments in advance using the exhibitors’ online diary.

Z

Networking opportunities: we provide non-stop coffee breaks and various tastings all day, as well as a lunch for all exhibitors and visitors.

Z

Professional information forum: we organize a round-table discussion on hot topics affecting those involved in the Hungarian MICE business.

Videos