Program

 

 

Szakmai fórum 

A szakmai konferencia keretében a résztvevők átfogó képet kaphatnak a meeting industry nemzetközi helyzetéről, Covid utáni regenerálódásáról, valamint megismerkedhetnek az aktuális piaci trendekkel különösképp a mesterséges intelligencia hatásaival és annak turizmussal kapcsolatos aspektusairól.

Az ütős szakmai konferencia és a B2B tárgyalások mellett különleges gasztronómiai élményekben lehet része a rendezvényre kilátogatóknak. A MICE Business Day résztvevői bepillantást nyerhetnek gasztronómiai művészet műhelytitkaiba a világ legrangosabb szakácsversenyének hazai döntőjén.

A korábbiakhoz képest hangsúlyosabb szerepet kap a B2B tárgyalásokat megelőző szakmai konferencia, amelyen a „szakma nagyágyúinak" kurrens előadásait hallgathatja meg a közönség.

A 2023-ban az IMEX Academy Awards díjjal kitüntetett David Kliman, a Kliman Group alapítója és elnöke a meeting industry nemzetközi helyzetéről, Covid utáni regenerálódásáról, valamint az aktuális piaci trendekről tart előadást az eseményen. A szakembert a Budapest Convention Bureau-val közös szervezésben hívták meg a konferenciára.

Várhatóan szintén nagy érdeklődésre tart számot Keleti Arthúr „kibertitok" jövőkutató, az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) alapítójának prezentációja a mesterséges intelligencia társadalmi környezetünkre gyakorolt hatásairól és annak turizmussal kapcsolatos aspektusairól.

Az előadásokat követően a Turizmus Cafe két élő felvétele várja az érdeklődőket, a téma mi más lehetne, mint a mesterséges intelligencia és a gasztronómia.

Tervezetett napirend

9:00-11:00     Szakmai Program - MICE Konferencia
11:00-11:25   Kávészünet
11:30-13:00   B2B tárgyalások (5*15 perces tárgyalási időpontok) 
                           mellette párhuzamosan Turizmus Cafe 
13:00-14:30   Ebéd és bepillantás a Bocuse d’or magyarországi döntőjébe
14:30-16:00   B2B tárgyalások (5*15 perces tárgyalási időpontok)  
                           mellette párhuzamosan Turizmus Cafe 
16:00-16:30   kávészünet
16:30-17:00   kötetlen networking

A szakmai programot az előadók visszajelzései alapján folyamatosan frissítjük.